Stilstaan waar je mee bezig bent. Heb je de juiste keuzes gemaakt in jouw werk of persoonlijke leven. Is dit het nu? Zou ik ook nog andere keuzes kunnen maken? Wat wil en kan ik?

Het is goed om met één of een aantal gesprekken stil te staan bij deze persoonlijke vragen. Aan de hand van verschillende methodieken, vragen en literatuur proberen we samen om hierop een voor jou passend antwoord te vinden.

Eén van de methodieken is de ACT-meting. ACT® is een psychometrisch instrument dat een coachtraject kan ondersteunen door inzicht te geven in wat energie oplevert en wat energie kost. Zo krijg je meer balans in je leven; bijvoorbeeld tussen werk en privé. Voor meer informatie zie ACT-meting in het menu.

Een coachtraject wordt altijd op maat voor je gemaakt. Enkele specifieke vormen van coaching die daarvan onderdeel kunnen zijn, worden via onderstaande links uitgelegd.

Reviews

Judith hebben we ervaren als warme persoonlijkheid die oog heeft voor de mens achter de professional. Aangezien ze veel praktijkervaring heeft, heeft ze veel inzicht in organisaties en de rol die leidinggevenden hierin hebben. Judith heeft een positieve instelling, ondersteunt in het zoeken naar mogelijkheden en laat hierbij de verantwoordelijkheid bij de professional.

Toen ik begon bij Coachlight werkte ik bij een bedrijf waar er erg veel van mij werd gevraagd, maar weinig tot geen begeleiding werd gegeven. Hierdoor liep ik mezelf vaak voorbij. Ik was daardoor overspannen geworden en ben daarom samen met Judith op zoek gegaan naar wat voor mij belangrijk was binnen een organisatie en een baan. Judith heeft mij handvatten gegeven waarmee ik niet alleen mijn leidinggevende, maar ook mensen in mijn privé leven, duidelijker kan maken waar ik behoefte aan heb. Judith is erg vriendelijk, duidelijk en deskundig in het geven van haar begeleiding. Dankzij mijn traject bij haar ben ik ondertussen werkzaam als Junior Brand manager en zit ik veel rustiger en zekerder in deze positie, maar ook in mijn eigen vel. Judith bedankt!!!